Van Riet

Monteur en APK-keurmeester

Marco van Riet

1e monteur en APK-keurmeester

“Na jarenlang brede ervaring op te hebben gedaan bij diverse merkdealers als monteur en chef-monteur, heb ik in 2008 besloten om mijn eigen garage; Autobedrijf van Riet in Utrecht te openen. Voor mij was het belangrijk om gedegen vakmanschap te combineren met een uitstekende service. Ik denk graag met mijn klanten mee en verzeker ze dan ook van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.”  –  Marco van Riet

Autobedrijf van Riet

Bij Autobedrijf van Riet in Utrecht onderscheiden wij ons door enkel kwaliteit van de merkdealer aan te bieden tegen een scherpe prijs van een universeel garage. Eerlijkheid en integriteit vinden wij belangrijk omdat wij weten dat het niet leuk is om voor onaangename verrassingen te staan. Vandaar dat wij altijd werken met offertes en wij gaan pas aan de slag wanneer u een akkoord geeft. 

 

Wil je ons nog wat beter leren kennen? Volg nu de Facebook pagina van Autobedrijf van Riet. Tevens hebben wij regelmatig leuke acties waar u aan mee kunt doen. Vergeet uiteraard niet om uw vrienden uit te nodigen op onze pagina.