Onderhoud en reparatie

Alle automerkenn

Onderhoud en reparatie

Op zoek naar een betrouwbare garage in Utrecht? Dan bent u bij Autobedrijf van Riet op het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor onderhoud en reparaties aan uw auto, ongeacht het merk of type auto; personen- en bedrijfswagens. Wij richten ons op zowel particulier als bedrijven.

Of het nou om een onderhoudsbeurt of een reparatie gaat, wij kunnen het allemaal. Bij een reparatie die meer werktijd vereist of een wat langere besteltijd voor onderdelen heeft, bespreken wij graag samen met u het gehele reparatietraject. U weet precies wat u te wachten staat: de kosten en de duur van de reparatie. 

Indien mogelijk, kijken wij graag met u mee voor tweedehands onderdelen om de kosten voor u te reduceren. 

Het is belangrijk om te weten dat onderhoud en reparatie bij auto’s twee verschillende zaken zijn. Indien uw auto goed onderhouden wordt, is de kans op nodige reparatie kleiner. 

Heeft u problemen met uw auto of vermoedt u dat uw auto niet naar behoren functioneert? Neem dan contact op en maak een afspraak.

MobiliteitService

Autopech komt altijd ongelegen, het is vervelend en kost u veel tijd en gedoe. Daarom helpen wij u graag direct bij autopech. Via onze MobiliteitService bieden wij u voor slechts €49,95 per jaar, dag en nacht assistentie in heel Europa. Ons doel is om u zo snel mogelijk weer op de weg te helpen. Is uw auto bij ons bekend voor onderhoud en reparatie? Dan krijgt u van ons 50% korting. Dit betekent dat u onze pechhulpservice kunt afnemen voor maar €24,95 per jaar!!!
 
Uw voordelen;
 
– Direct hulp bij pech onderweg;
– 24 uur per dag, 7 dagen per week;
– In 44 landen in Europa;
– Gratis vervangend vervoer, ook in het buitenland;
– Repatriëring van auto, caravan, en/of aanhangwagen.
 
Om zich aan te melden of voor meer informatie, neem contact met ons op. 
 

Prijsopgave vooraf bij auto reparatie

Bij de onderhoud en reparatie informeren wij u vooraf duidelijk over de kosten en nemen wij contact met u op indien dit anders uitpakt. U weet precies waar u aan toe bent.

 

Kwaliteit en garantie

Wij staat garant voor de kwaliteit van alle onderhoud en reparaties die wij uitvoeren. Wij verlenen drie maanden volledige garantie op al ons reparatiewerk. Sterker nog, u krijgt complete garantie op alle originele onderdelen.

Alle merken

U kunt met elk merk auto bij ons terecht