Onderhoud en reparatie

Alle automerkenn

Reparatie en onderhoud

Bij Autobedrijf van Riet kunt u altijd terecht voor onderhoud en reparatie ongeacht het merk personen- en bedrijfswagens. Wij richten ons op zowel particulier als bedrijven.

Een kapotte uitlaat, een defect achterlicht, een beschadigde ruit, een piepende snaar – het zijn allemaal van die kleine ongemakken die u zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben. Wij zorgen ervoor dat uw auto weer 100% in orde komt.

Bij een reparatie die meer werktijd vereist of een wat langere besteltijd voor onderdelen heeft, bespreken wij graag samen met u het gehele reparatietraject. U weet precies wat u te wachten staat: de kosten en de duur van de reparatie. Heeft u problemen met uw auto of vermoedt u dat uw auto niet naar behoren functioneert? Bel of kom gewoon langs voor een deskundig advies.

Auto reparatie - 100% kwaliteit en garantie

Wij staat garant voor de kwaliteit van alle autoreparaties en auto onderhoud. Wij verlenen drie maanden volledige garantie op al ons reparatiewerk. Sterker nog, u krijgt complete garantie op alle originele onderdelen.

Prijsopgave vooraf bij auto reparatie

Bij alle reparaties en ook bij onderhoud informeren wij u vooraf duidelijk over de kosten en nemen contact met u op indien dit anders uitpakt. U weet precies waar u aan toe bent.

 

Alle merken

U kunt met elk merk auto bij ons terecht